Sindssyg Bitcoin prognose eller realistisk?

Sindssyg Bitcoin prognose eller realistisk? Finansiel analytiker: BTC er $ 100.000 i august 2021

Bitcoin har oplevet en ekstrem stærk rally siden marts lav på $ 3.500. På sine nylige højdepunkter på 19.950 $ var mønten cirka 470 procent over marts-lavene. BTC er den bedste makroinvestering siden midten af Bitcoin Up ​​marts – hvis du ikke tæller Ethereum.

Imidlertid mener analytikere, at Bitcoin vil fortsætte med at vokse i de kommende måneder. De citerer makroøkonomiske faktorer, der vil drive parabolsk vækst i dette spirende rum.

Bitcoin kan ramme $ 100.000 i de næste ni måneder

Dan Tapiero, en makroinvestor og guldtyr, mener, at BTC vil vinde yderligere 500 procent i de næste ni måneder:

“Bemærkelsesværdigt, når man tænker på, at #bitcoin for 9 måneder siden var 4000. Næsten en 500% rally til dato. En 500% rally herfra bringer os til 100k #btc. Tro ikke, at det vil ske om ni måneder, men det gentager bare, hvad det gjorde i de sidste 9 måneder. „

Tapieros er en stor bitcoin-tyr selv og forventer, at valutainflation og en faldende US-dollar vil føre til ekstrem vækst på kryptoaktimarkederne.

Finansanalytiker og forfatter Preston Pysh var uenig og skrev, at han mener, at ”9 måneder er nøjagtigt, hvad der kræves for at få de næste 500%. Slutningen af ​​august 2021 „.

Jeg tror, ​​at 9 måneder er nøjagtigt hvad det tager for de næste 500%. Slutningen af ​​august 2021.
– Preston Pysh (@PrestonPysh) 7. december 2020

Mens Pysh ikke forklarer sit tankegang her, har han udført det på podcasts og andre tweet-tråde, der diskuterer udsigterne til den førende kryptovaluta i verden i dag.

Meget af hans bullish stemning koger ned til „stock to flow“ -modellen oprettet af den pseudonyme analytiker „PlanB“.

For dem der ikke ved det, antyder modellen, at Bitcoins prishandling på en eller anden måde er korreleret med den gensidige inflation, „aktie-til-strøm-forholdet“. Forholdet steg for nylig som et resultat af beløbet halveres i maj.

Modellen forudsiger, at Bitcoin vil ramme $ 100.000 senest ved udgangen af ​​december 2021. Dette er i tråd med Pyshs kommentar om, at aktivet vil ramme $ 100.000 i august.

Andre ser det også sådan

Pysh er på ingen måde den eneste, der forventer eksponentiel vækst i den kommende cyklus.

Willy Woo, en fremtrædende on-chain analytiker, forudsiger endda en stigning i Bitcoin mod $ 200.000 eller endda $ 300.000 i 2021 med en af ​​hans prishandlingsmodeller.

Woos bullish stemning er i tråd med visse trends inden for kæden, han følger, såsom den „genakkumulering“, der i øjeblikket finder sted på Bitcoin-markedet. Woo kommenterer, at han bemærkede en lignende tendens foran det forrige bull run, der tog BTC fra $ 500-regionen til $ 20.000.