Ruffer: Bitcoin Adoption kommer til at skyde gennem taget

Bitcoin har eksploderet det sidste år. Bortset fra at opleve tunge prisudviklinger, der så valutaen stige fra omkring $ 10.000 til $ 40.000 på bare tre måneder og nå alle slags nye højder, har valutaen også set nye bølger af institutionel interesse fra virksomheder som MicroStrategy og Tesla, som begge har købt et aktiv på milliarder dollars. Nu hævder kapitalforvalter Ruffer, at tingene lige er kommet i gang for verdens største digitale mønt efter markedsdækning, og vedtagelse vil blive tidoblet i løbet af året.

Ruffer: Bitcoin er ikke kommet tæt på peaking

Bitcoin har oplevet masser af ny respekt og støtte i løbet af de sidste par måneder, men ifølge Ruffer er vi ikke i nærheden af ​​toppen endnu. Virksomheden er fast besluttet på, at vedtagelsen af ​​valutaen stadig er lav, og at vi kun er i de tidlige stadier. I en erklæring ser virksomheden på, hvordan aktivet er eksploderet med næsten 500 procent i en ret kort periode:

Vi tror, at vi er relativt tidlige til dette ved foden af en lang tendens med institutionel vedtagelse og finansiering af bitcoin. Tænk på bitcoins dårlige omdømme som en risikopræmie. Når vi bevæger os gennem normaliserings-, regulerings- og institutionaliseringsprocessen, kan komprimeringen af denne præmie have en dramatisk effekt på prisen.

I skrivende stund forvalter Ruffer næsten 4 milliarder dollars i aktiver, hvoraf tre procent er baseret på Bitcoin Profit og kryptokurrency. Virksomheden selv investerede i det digitale aktiv sidst på året og markerede endnu en tur til institutionel støtte på kryptovaluta-arenaen. Virksomheden har kommenteret, at dets investeringer alene er mere end fordoblet i de sidste tre måneder.

Virksomheden blev oprindeligt tiltrukket af BTC, hovedsagelig fordi den følte, at den tilføjede noget unikt til sin portefølje og i sidste ende ville hjælpe med at diversificere tingene lidt. Ruffer nævner:

På grund af nul rentesatser er investeringsverdenen desperat efter nye ’sikre havne‘ og ukorrelaterede aktiver.

På samme tid anerkender virksomheden, at bitcoin og andre former for krypto konsekvent er spredt over volatilitet og prisudsving, og at alt kan ske natten over. Derfor vil virksomhedens nuværende bitcoinaktiver ikke gå mere end de tre procent, det investerede i sidste november. Lige nu ser det blot og venter på at se, hvad BTC gør næste gang.

Forsøger at forblive i sikkerhed

Ruffer siger:

Hvis vi tager fejl, vender bitcoin tilbage til skyggen, og vi mister penge. Dette forklarer, hvorfor vi har holdt positionsstørrelsen lille, men meningsfuld.

På pressetid udtrykker mange regulatorer og embedsmænd et lignende synspunkt om, at handlende skal være forsigtige, når det kommer til bitcoin, herunder Janet Yellen – den nye finansminister – og Gary Gensler, den nuværende kandidat til formand for Securities and Exchange Commission (SEC) .