Recente Bitcoin Rally duwt ‚Adressen in Winst‘ naar 93%.

Ongeveer 93% van alle bitcoin-adres saldi worden geschat in de zwarte, volgens Glassnode, aangezien bitcoin blijft handelen boven $11.000.

  • „Adressen in de winst“ meet saldi van activa die worden overgedragen in een portemonnee tegen een gemiddelde prijs die lager is dan de huidige prijs. Met andere woorden, hun waarde is gestegen, waardoor er winst wordt gemaakt, in ieder geval op papier.
  • De saldi in de winst zijn omhoog 29 procentpunten van het 72%-teken dat op 20 juli werd geregistreerd.
  • Meer dan 90% van de bitcoin-adressen waren het laatst in winst door Juli en Augustus 2019 toen de bitcoin rond $11.500, een lokale bovenkant voor de belangrijke cryptocurrency handelde.
  • De hoogte van 11 maanden voor adressen met winstoogmerk komt amid de verzameling van de bitcoin aan $11.400 en volgt regelmatige accumulatie op lange termijn door investeerders aan lagere prijzen, met minder dan 40% van alle bitcoins die in het verleden het jaar zijn bewogen.
  • Een hoog percentage adressen ,,in winst“ verhoogt de waarschijnlijkheid van investeerders die die bitcoins verkopen om hun winst, bovengenoemde Josh Olszewicz, cryptocurrency handelaar bij het Kapitaal van de Techemie te realiseren. Dat betekent niet dat de prijs niet zal blijven waarderen, voegde hij eraan toe.