Dette er den største risikoen for kryptomarkedet ifølge Pantera Capital CIO

Leveraged trading er den største risikoen for kryptomarkedet når det gjelder hva som kan føre til at „noe kommer nedover linjen“, ifølge Joey Krug, Co-Chief Investment Officer (CIO) i USA-baserte store kryptoinvesteringsselskap Pantera Capital . (Oppdatert 19:20 UTC med flere kommentarer av Joey Krug).

Han snakket under Pantera Capitals konferansesamtale i går

Ifølge Krug blir noen selvtilfredse når de innser at Bitcoin Code er kommet for å bli. Som et resultat lever de opp på det og tenker at det ikke kan gå så mye ned fordi institusjoner vil svinge inn og kjøpe, og redde dagen. Men til slutt, når lokket blåser av og budene ikke er der, vil likvidasjoner av levered longs føre prisen ned.

Under markedskrasjen 10. – 11. januar ble mer enn 3 milliarder dollar i lange posisjoner avviklet, ifølge data fra bybt.com. For å sammenligne, den 12. januar, ble likviditetsposisjoner på over 200 millioner dollar og også mer enn 200 millioner dollar likvidert.

Dette er den største risikoen for kryptomarkedet ifølge Pantera Capital CIO 102

Som rapportert argumenterte kryptoforsker og analytiker Willy Woo for at „i motsetning til tidligere krasj de siste 2 årene, der over-gearede markeder ledet av handelslikvidering, startet denne på spotmarkeder, og ble sterkt forsterket av en enkelt børs som delvis sviktet, men likevel slo seg ikke av for økosystemets beste. “

Leveraged trading refererer til låne midler slik at du kan ta en større posisjon enn du ville være i stand til med dine eksisterende midler, slik at du potensielt kan generere et høyere overskudd. Imidlertid, mens marginhandel gjør det mulig for handelsmenn å forsterke avkastningen, kan det også føre til økte tap og avviklinger, og det er derfor erfarne handelsmenn har en tendens til å råde nykommere til å holde seg borte fra leveraged trading.

Når det gjelder Pantera Capital selv, tok selskapet en viss risiko utenfor bordet da forholdet mellom markedsverdi og realisert verdi (MVRV) steg til sitt høyeste nivå siden 2017 for noen dager siden. Indikatoren viser hvor mye urealiserte gevinster bitcoin (BTC) -innehavere sitter på. Når denne beregningen blir høy, betyr det at markedet er overopphetet, og hvis det begynner å synke, selger folk for å låse gevinster ut av panikk eller frykt, forklarte Krug under samtalen.